PARALLELSESSIES

In de middag kunt u diverse parallelsessies volgen over o.a. real-time data, project Next bij Travelcard, veilig inloggen, power to innovate en PaaS. Klik op de “lees meer” buttons voor de uitgebreide samenvattingen van de sessies.


Data Virtualization, power to innovate with Agile data
Drs. Patrick Berkhout, Enterprise en Software Architect, Trivento

Organisaties groot en klein, beginnen zich meer en meer te realiseren dat inzicht in (real-time) data helpt om behoefte aan bijvoorbeeld grondstoffen te voorspellen, klanten beter te begrijpen en de klanttevredenheid te verhogen. Helaas is in veel gevallen de (real-time) data nog te veel verspreid of bevindt zich in zogenaamde silo’s. Hierdoor is de analyse en het gebruik van de data, niet of beperkt mogelijk.

leesmeer-button


Driving business agility with open source, innovation fueled from outside – Customer case: Travelcard, project Next
Peter Latten, Managing Consultant, Ciber en Maarten Küppers, Service Line Manager Java & Open Source, Ciber

Travelcard vernieuwt haar IT-landschap in het project Next. Integratie van standaardoplossingen zoals Salesforce in deze nieuwe architectuur vindt plaats met open source software, gebruikmakend van een agile aanpak. Welke voordelen biedt dit? En zijn er ook nadelen?

leesmeer-button


Sign on now! Veilig, robuust en makkelijk inloggen in 2015
dr. ir. Ronald Middelkoop, Applicatie Architect, ISAAC

Gebruikers worden geconfronteerd met honderden verschillende logins op systemen, cloud services en portalen. Niet allemaal even makkelijk te onthouden, veilig of gebruiksvriendelijk. Recente voorbeelden als de iCloud-datalekken en problemen met DigiD spreken boekdelen. In deze presentatie bespreken we de laatste stand van zaken in inlogland.

leesmeer-button


De business case voor Enterprise Open Source geeft ruimte om te innoveren
Robbert van Alen, Project- en Programmamanager, Sogeti

“De goede projecten doen, en de projecten goed doen” betekent geld, tijd en resources in de projecten stoppen die vanzelfsprekend het beste bijdragen aan de strategische doelen van uw organisatie. Aan de hand van een real-time business case, ziet u hoe u voor uw organisatie vanuit meerdere invalshoeken de voordelen van enterprise open source zichtbaar kunt maken en hoe u uw organisatie meer “Power to Innovate” geeft.

leesmeer-button


Vooruitgang door openheid!
Johannes Maas, Directeur Innovatie, Finalist en Ton Swieb, Solution Expert, Finalist

Gesloten systemen helpen organisaties niet vooruit. Als u synergie weet te creëren tussen de ‘best or breed’ systemen in uw ICT-landschap dan heeft u meer inzicht. Inzicht in de totale informatiestromen is zeer waardevol en helpen u wel vooruit. Heeft u eigenlijk een holistische kijk op de informatie binnen uw organisatie?


Heeft Platform as a Service voor u de toekomst?

Op OpenShift Online, het public PaaS platform van Red Hat worden maandelijks meer dan 2 miljoen applicaties ontwikkeld en ook het private OpenShift platform is inmiddels door vele organisaties in de eigen datacenters geïmplementeerd. Maar wat drijft organisaties tot het gebruik van een PaaS?