KEYNOTE SPREKERS

Gedurende de dag zijn er verschillende keynote sprekers. Luc Verbist, CIO van De Persgroep (verkozen tot “European CIO of the year” in 2013), vertelt over hun ervaringen met Linux en JBoss en hoe zij o.a. de performance voor hun eindgebruikers hebben kunnen verbeteren en hoe innovatie en stabiliteit samen mogelijk zijn. Marco Gianotten, CEO bij Giarte, spreekt over de impact op en de beste aanpak voor de IT-organisatie nu de perfecte storm aan trends is opgestoken. De afsluitende keynote voor deze dag is Vincent Everts o.a. technologie trendwatcher die met veel enthousiasme zijn leerzame en inspirerende visie op innovatie en IT zal geven.

LucVerbistOver Luc Verbist
Luc Verbist werkt al 15 jaar als CIO bij De Persgroep. In 2012 werd hij verkozen tot “Data News CIO of the Year” en in 2013 tot “European CIO of the year”. Deze laatste award werd aan hem uitgereikt door EU-commissaris Neelie Kroes. Binnen De Persgroep leidt hij een ICT staf van 225 personen en is hij operationeel verantwoordelijk voor het ondersteunen van zowel de Belgische als de Nederlandse activiteiten. Hij is daarnaast ook nauw betrokken bij de fusie- en overname strategie van De Persgroep en leidt de ICT integratie van recent overgenomen bedrijven.

leesmeer-button


MarcoGianottenOver Marco Gianotten
Marco Gianotten is oprichter en managing director van Giarte. Daarvoor werkte hij voor verschillende consultancybureau’s. Giarte levert diensten voor zowel de vraag- als de aanbodzijde van de markt voor professional IT services, software en outsourcing. Marco publiceerde een aantal boeken, heeft vaste columns en geeft regelmatig lezingen. In 2009 won hij de award van Outsourcing Professional van het jaar, een initiatief van Platform Outsourcing Nederland en het vakblad Outsource Magazine.

leesmeer-button


Vincent Everts

Vincent Everts is technologie- en duurzaamheid trendwatcher, ondernemer, gadget-freak, columnist en recensent.

Vincent is al van jongs af aan geïnteresseerd in technologie en specialist op het gebied van de mogelijkheden van de nieuwste technologie op organisaties en het persoonlijk leven. Verder kijkt hij naar de invloed van digitale technologieën op de transformatie van industrieën naar duurzaamheid. In deze rol is hij o.a. te gast geweest bij RTL-Z en RTL Late Night. Hij is gedreven en gelooft heilig in de mogelijkheden van nieuwe technologie. Vincent probeert technologieën en gadgets daarnaast zelf uit.

Vincent spreekt onder andere over business transformation door social media in business, big data, e-commerce, mobility, internet of things, wearables en de invloed van ict op andere industrieën. En de mogelijkheden die nieuwe technologieën kunnen hebben voor organisaties, waarbij hij een rijk scala aan praktijkvoorbeelden gebruikt van aanverwante organisaties waar de technologie in meer of mindere mate succesvol is ingezet.

leesmeer-button